HONLAP KÉSZÍTÉS

Az élet minden területén az első benyomás számít, nincs ez másképp az üzleti életben sem. Az igényes weboldal készítés Budapest viszonylatában ma már nem luxus, hanem alapkövetelmény. A legfrissebb kutatások szerint a vásárlások 85 %-a online történik, a megfelelően elkészített weboldal akár 40 %-ban emeli a sikeres üzletek számát. Ahhoz, hogy vállalkozása sikeres legyen az interneten is elengedhetetlen egy jó weboldal. Éppen ezért a piacon a leghatékonyabban készítjük el cége weboldalát.

Amit kínálunk:

  • Üzletpörgető honlap  készítés csomagok
  • Testre szabott, egyedi megjelenés
  • Stabil szakmai háttér, tapasztalt szakemberek
  • Legújabb, legmodernebb technológia ismerete és használata
  • Komplex digitális tanácsadás és továbbgondolkodás ügyfeleinkkel
  • 4 választható weboldal készítés csomag, igény esetén egyedi fejlesztés
  • Gyorsaság. Akár pár nap alatt elkészítjük weboldalát!
  • Ár- érték arányban a legjobbak vagyunk a weblap készítés piacon, mert hiszünk a hosszú távú együttműködésben

Forduljon hozzánk bizalommal!
Mi kihozzuk a maximumot weboldalából.

Weblap készítés, honlap készítés

Fenti tapasztalatunk forrása sok év és sok száz elégedett ügyfél. Ezért az elérendő célt, vagy célokat minden alkalommal megbeszéljük ügyfeleinkkel, mielőtt elkészítjük számukra a honlapjukat. A weblap készítés egy komoly és aprólékos munka.

Így érjük el, hogy az általuk igényelt és megálmodott oldal tükrözze az adott vállalkozás értékrendjét és elérje a hőn áhított célt, így a honlap készítés eredménye által teremtve maradandó értéket megbízóknak! Ennek a munkának csak egy része a webdesign, könnyű kezelhetőség, az ergonómia, melyek az alábbi weboldal csomagjaink sajátjai. Kérjen itt weblap készítés információkat vagy árajánlatot!

Lehetséges a Honlap készítés egyedül is?

Milyen a felhasználóbarát weboldal?

Weboldalak esetében a Usability szó használhatóságot jelent. Azonban ez mára egy tudományággá nőtte ki magát, melynek a legfőbb célja, hogy aki erre a tudásra szert tesz, használható és átlátható weblapokat tudjon készíteni akár egyedül is. Mi ezt azonban nem ajánljuk a feladat összetettsége és a keresőmarketing komplexitása miatt. Mindenképpen érdemes egy szakértőt megkérdezni mielőtt eldöntöd, hogy megjelensz a világhálón. Professzionális honlap készítés árajánlatot itt kérhetsz!

Az űrlapok címkéi legyenek beszédesek, pontosan írják le, hogy mit kell oda írni az adott helyre. Az emberek szeretik, ha nem kell azzal időt fecsérelniük, hogy kitalálják mit hova kell írni, ezért tényleg nagyon ajánlott a mezők fölé elnevezést írni.

A weboldalad legyen nagyon gyors, soha ne várakoztassa az oldal látogatóját. Ha az oldal nem tölt be időben, rengeteg ember nem fogja megvárni, ezzel rögtön látogatókat vesztesz, visszacsúszol a keresőkben és egyáltalán nem fogsz jó benyomást kelteni a új oldaladra érkezőknek.

Használja az oldalad az F-alakot, ez a Google arany háromszöge. Tanulmányok bizonyították, hogy az emberek szemmozgása egy F betű alakját járják be a weboldalon ezért a legfontosabb dolgokat, információkat az F betű legtetejébe helyezzük el.

Az oldalon belül 27 karakteres keresőboxot használjunk, mivel tanulmányok azt is bizonyították, hogy a 18 karakteresbe nagyon kevés keresés fér csak be, ezért magunknak teszünk jót, ha a több karaktereset használjuk.

A linkekről mindenkinek automatikusan a kék szín jut eszébe, mivel a legtöbb honlapon kékkel emelik ki a honlap címeket a sima, fekete írás közül. Ha te is eszerint jársz el, használhatóbb lesz a weboldalad. Érdeklődjön a weboldal készítés Budapest szolgáltatás iránt.

Az emberek automatikusan mindenhol az emberi arcokat szúrják ki leghamarabb, leginkább a szemet. Egy furfangos marketinges ezt persze kihasználja és ezzel tereli a látogatók figyelmét. Az összes fontos információt meg lehessen találni a felső 560 pixelben.

A látogatók nagyon nagy százaléka nem görget le az oldal aljára első látogatáskor, ezért semmiképpen ne rakd a fontos dolgokat és linkeket az oldal legaljára. Erre nagyon figyelj, mert rengeteg ügyféltől eshetsz el, ha elhanyagolod e tudást, mely ismertséget, ügyfeleket és bevételt jelent számodra a virtuális világban. Honlap készítés profin. Weboldal készítés Budapest területén.

A weboldal felhasználói tesztelése

weboldal készítés csomagok

Tesztelésre a legegyszerűbb módszer, ha embereket leültetünk gépek elé és figyeljük őket. Az arcukról minden leolvasható, hogy mennyire könnyen tudják használni az oldalt és mik az első benyomásaik.

Ne ismerősökkel tesztelj, mert nagy valószínűséggel ők már használták a honlapodat, ezért nem tudnak valós, relatív eredményeket produkálni. A tesztelést a legelején végezd el és próbáld meg rögzíteni a kattintásokat és a véleményeiket, mivel később ezek pontos elemzésével tudsz majd következtetéseket levonni, amelyek rendkívül fontos szerepet játszanak abban, hogy a weboldaladat még népszerűbbé tudd tenni és a vevőid kívánsága szerint tudd formálni.

Tudja meg a weblap készítés árak alakulását munkatársunktól !

Kérdezd az alanyokat, hogy mennyire könnyű és alapvető, egyértelmű az oldal célja és használata. A következőkre is mindenképpen figyelj a tesztelés során: Az egér mozgása. Kattintások. Mik azok amiket először vesznek észre? Végigolvassa-e az oldalt?

Ha sikeres a teszt, rengeteg fontos információt megtudhatsz. Legfőképp, hogy mi az, amiket érdemes kiemelni, és egyben a hibáidra is felhívja a figyelmet. Ha észreveszed őket időben, még könnyen tudsz rajtuk javítani, míg lehet, hogy ha túl későn veszed észre, kezdhetsz újra mindent. A következő egy remekbe szabott tesztelési módszer, mindenkinek ajánlható:
 

Card sorting módszer használata

Ez egy régi, nagyon jól bevált módszer. A legjobb tesztelés, ha a saját ügyfeleiddel, vásárlóiddal tesztelteted le az oldalad, így közvetlenül fogod tudni, hogy mivel elégedettek és mivel nem, illetve a szükségleteikkel is tisztában leszel. Elsődlegesen el kell készíteni egy sor olyan kártyát, melyek tartalmazzák a menük alpontjait. Majd kiosztjuk a kártyákat, és az ügyfelek feladata, hogy rendezzék ezeket kedvük és belátásuk szerint a főmenük alá. A teszt végeredményét érdemes nagyon alaposan kielemezni, majd ezek ismeretében állítsd össze a menüd saját, optimális struktúráját. Nincs tisztában a honlap készítés árak alakulásával ? Kérjen segítséget !

Weblap készítés és honlap készítés,Weboldal készítés Budapest 

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS TUDÁSTÁR


Az online világ gyorsan változik, követni szinte lehetetlen, de Önnek nem is kell!

Ha friss tudásra van szüksége, vagy érdekli a weboldalak, az e-kereskedelem, vagy az online marketing világa, dőljön hátra és olvassa el a fenti témákban publikált anyagainkat, illetve ne felejtsen el érdeklődni a weboldal készítéskeresőoptimalizálás, illetve a webáruház készítés szolgáltatásunkkal kapcsolatban valamelyik elérhetőségünkön !

hatékony weboldal készítés

A modern és hatékony weboldalak 9 ismérve

Ma már nem elég a puszta tény, hogy van a cégünknek weboldala. Egy weboldalnak hatékonynak kell lennie, attól függően, hogy mire akarjuk használni: eladjon egy konkrét terméket vagy szolgáltatást, informáljon.

WebCafe Media Group Zrt.

Weboldal készítés, honlap készítés, webshop készítés 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125

FEL