AJÁNLATKÉRÉS

WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Rohanó világunkban vásárlásainkból egyre nagyobb arányban részesednek a webáruházak. Évről évre egyre több dolgot vásárolunk webshop kínálatokból. A fő cél minél több idő megtakarítása, melyet vállalkozásunk profitabilitásának növelésére, vagy éppen a szeretteinkkel való együttlétre tudunk fordítani. Ezért olyan fontos a webáruház készítés.

Az idő tehát életünk egyik legfontosabb tényezőjévé vált! Egy webáruház sikere sok mindenen múlik, de a legfontosabb, hogy az ügyfelek a lehető legkevesebb kattintással, minél gyorsabban, felhasználóbarát módon tudjanak vásárolni. Ennek megvalósításához jó, ha a webáruház készítés szakértő kezekben van!

Minél több időt takarítunk meg számukra a vásárlásaik során, annál több haszonnal számolhatunk a nap végén! Ráadásul még az is elképzelhető, hogy nem kell fenntartanunk üzlethelységet, ami további megtakarítást jelent.
Webáruház készítés szakértő kezekben!

WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS TUDÁSTÁR


Az online világ gyorsan változik, követni szinte lehetetlen, de Önnek nem is kell!

Ha friss tudásra van szüksége, vagy érdekli a weboldal készítés, webáruház készítés, vagy az online marketing világa, dőljön hátra és olvassa el a fenti témákban publikált anyagainkat!

webáruház

Nyolc webáruház hiba, amibe bárki beleeshet

Egy webáruház esetében nem az a legfontosabb cél, hogy minél többen látogassák, hanem hogy minél több látogató vásároljon is. Egy jól működő webáruház konverziója 20-25% között mozog, ám ezt nem könnyű elérni...

webshop készítés

Mikor éri meg webáruházat készíteni?

A mai modern világban a legtöbb vállalkozó agyába előbb-utóbb bekúszik az a gondolat, hogy nyitni kéne az online felé. S milyen jól is teszik: az online szféra ugyanis egyre több és több lehetőséget rejt magában!

webshop sebesség

Webshopok, webáruházak betöltési sebessége

Ha 1 másodperc betöltési sebességjavulás átlagosan 7%-os növekedést eredményez a konverzióban, akkor egy naponta 10 ezer forint bevételt hozó weboldal esetén az éves veszteség 255 ezer forint - 1 másodperc miatt!

új Webshop készítés 2017

Webshop készítés 9 lépésben!

Webshop készítés 2017! Van egy vállalkozásod, és az újévi fogadalmaid között ott volt, egy céges webáruház készítés? Akkor ezt a cikket neked írtuk - összegyűjtöttünk ugyanis 9 tanácsot, melyet érdemes megfogadnod.

Honnan tudhatjuk, hogy webáruházunk már nem elég korszerű és cserére szorul?

Ha olyan működésbeli problémákat tapasztalunk, mint például eltűnnek a rendelések, nem találják az ügyfelek a terméket, akkor elég egyértelmű az új webáruház készítésének a szükségessége. Manapság már az is nagy elvárás, hogy a weboldal mobil barát legyen, amire viszont sok honlap tulajdonos mégsem figyel oda. Az emberek zöme ma már mobilon és táblagépen böngészi az internetet. Mi a legkorszerűbb ellenőrzési szoftverrel fel tudjuk tárni régi webshopjának a gyengéit és azonnal ajánlatot is tudunk adni a honlap feljavítására, felgyorsítására.

WebCafe Media Group Zrt.

Weboldal készítés, honlap készítés, webshop készítés 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125

FEL