AJÁNLATKÉRÉS

WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Rohanó világunkban vásárlásainkból egyre nagyobb arányban részesednek a webáruházak. Évről évre egyre több dolgot vásárolunk webshop kínálatokból. A fő cél minél több idő megtakarítása, melyet vállalkozásunk profitabilitásának növelésére, vagy éppen a szeretteinkkel való együttlétre tudunk fordítani. Ezért olyan fontos a webáruház készítés Budapest területén.

Az idő tehát életünk egyik legfontosabb tényezőjévé vált! Egy webáruház sikere sok mindenen múlik, de a legfontosabb, hogy az ügyfelek a lehető legkevesebb kattintással, minél gyorsabban, felhasználóbarát módon tudjanak vásárolni. Ennek megvalósításához jó, ha a webáruház készítés szakértő kezekben van!

Minél több időt takarítunk meg számukra a vásárlásaik során, annál több haszonnal számolhatunk a nap végén! Ráadásul még az is elképzelhető, hogy nem kell fenntartanunk üzlethelységet, ami további megtakarítást jelent.
Webáruház készítés szakértő kezekben!

WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS TUDÁSTÁR


Az online világ gyorsan változik, követni szinte lehetetlen, de Önnek nem is kell!

Ha friss tudásra van szüksége, vagy érdekli a weboldal készítés, webáruház készítés, vagy az online marketing világa, dőljön hátra és olvassa el a fenti témákban publikált anyagainkat!

új Webshop készítés 2017

Webshop készítés 9 lépésben!

Van egy vállalkozásod és a 2017-es újévi fogadalmad között ott volt, hogy készítesz hozzá egy webáruházat? Akkor ezt a cikket neked írtuk: igyekeztünk ugyanis összegyűjteni 9 tanácsot, melyet érdemes megfogadnod, hogyha online webshop készítés a célod.

Hasznos tippek, ha úgy érzi, új honlapra van szüksége 2. rész

Hasznos tippek, ha úgy érzi, új honlapra van szüksége 2. rész

Érdemes-e külső cégre bízni a fejlesztést? Mi alapján válasszunk magunknak segítséget? Ezzel kapcsolatban nincs minden vállalkozóra érvényes válasz, hiszen mindig a saját lehetőségeinkkel kell tisztában lennünk. Bár léteznek mindenféle ingyenes weboldalkészítő sablonmegoldások is, de ezek meglehetősen korlátozott lehetőségekkel bírnak, ráadásul nem vet túl jó fényt...

Honnan tudhatjuk, hogy webáruházunk már nem elég korszerű és cserére szorul?

Ha olyan működésbeli problémákat tapasztalunk, mint például eltűnnek a rendelések, nem találják az ügyfelek a terméket, akkor eljött az új webáruház készítés Budapest szolgáltatás ideje. Manapság már az is nagy elvárás, hogy a weboldal mobil barát legyen, amire viszont sok honlap tulajdonos mégsem figyel oda. Az emberek zöme ma már mobil készülékeken, mint például okostelefonon, iPad-on, vagy táblagépen böngészi az internetet, és ekkor nem mindegy, hogy milyen a látogatók felhasználói élménye, vagyis a UX. Mi a legkorszerűbb ellenőrzési szoftverrel fel tudjuk tárni régi webshopjának, webáruházának, vagy weboldalának a gyenge pontjait, és azonnal ajánlatot is tudunk adni a honlap feljavítására, annak megfelelő felgyorsítására. Ismerje meg alaposabban cégünket, munkatársainkat, illetve a webáruház készítés árakat !

WebCafe Media Group Zrt.

Weboldal készítés, honlap készítés, webshop készítés 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125

FEL