KIEMELT REFERENCIÁINK:

NANASTV.HU

Egyedi fejlesztésű, mobilra is optimalizált videós hírportál a Hajdúnánási Televízió részére, cikkezelővel, műsorokkal, személyre szabott adminisztrációs felülettel és videókonvertálóval.

VIRAGKISZALLITAS.HU

Egyedi fejlesztésű, virágrendeléssel és virágkiszállítással foglalkozó webáruház, teljes körű arculattervezéssel, több pénznemmel, személyre szabott fizetési és szállítási módokkal.

HEAVENLY DEVINE

Angol nyelvű honlapkészítés egy skóciai szépségszalon részére, onsite keresőoptimalizálással. A weboldal tartalmát adminisztrációs rendszerrel lehet karban tartani, és igény szerint bővíteni.

BULLDOG T-SHIRT

Reszponzív webshop több száz saját gyártású termék szűrésére és rendelésére, egyszerűen kezelhető adminisztrációs felülettel, vendégkosárral, modern, letisztult felhasználói felülettel.

FALSZIGETELÉS - RÉBE

Egyedi céges bemutatkozó weboldal készítése a Ré-be Kft. számára, egyoldalas kivitelben, teljes körű arculat- és logótervezéssel. A weblap okostelefonra és tabletre is optimalizálva készült el.

FAVILLA.HU

Modern megjelenésű, mobilbarát weboldal készítése a Fa-Villa vendéglő bemutatására, parallax háttérképekkel. A honlap készítésénél kiemelt szempont volt az áttekinthető, részletes étlap bemutatása.

GAVALLÉRVIRÁG.HU

Stílusos bemutatkozó weblap készítése a 7 üzlettel rendelkező Gavallér Virág részére, egyoldalas megjelenítéssel, dinamikusan bővülő reszponziv fotóalbumokkal, valamint egyedi Google Térkép beágyazással.

HÁLÓZAT BIZTONSÁG KFT.

Modern, letisztult design-nal rendelkező weboldal készítése a távfelügyelettel és vagyonvédelemmel foglalkozó Hálózat Biztonság Kft. részére, teljes arculattervezéssel és grafikai elemekkel.

HORI-FOTO-LABOR.COM

Okostelefonra és tabletre is optimalizált cégbemutató weboldal készítés a Hori Fotó Labor részére különleges, egyedi kezdőoldali lapozóval, galériamodullal és közösségi média-oldalak integrálásával.

HOTELMONOPOLY.HU

Reszponzív kivitelezésű weboldal a Balatonalmádi Hotel Monopoly részére adminisztrációs funkciókkal, egyedi foglalási űrlappal, dinamikusan bővíthető képgalériával, vendégkönyv modullal.

MONACO SZALON

Több mint ezer aloldalas, teljes körűen adminisztrálható termékkatalógus weboldal készítése a Monaco Esküvői Szalon részére. A weblap mobilra és tabletre is optimalizálva készült el.

PROPUS HUNGARY

Egyedi fejlesztésű, többnyelvű, teljes körűen adminisztrálható állásportál logó- és design-tervezéssel, egyedi megjelenéssel, közösségi média-modulok integrálásával, dinamikus űrlapokkal.

VETAKER.HU

Gyors honlapkészítés rövid határidővel a Vetaker Takarmánygyártó & Értékesítő Kft. részére. A projekt a szövegírást, alap keresőoptimalizálás beállításokat, és a mobilbarát megjelenést is magában foglalta.

SEO REFERENCIÁK:

Ajtozar.hu: Google 1. oldal 1. hely az "ajtózár Budapest", 1. oldal a "zárcsere Budapest", "nonstop zárcsere Budapest" kulcsszavakra

Homokfuvas-budapest.com: Google 1. oldala a "homokszórás", "homokfúvás" és "felülettisztítás" kulcsszavakra

Kora Bt.: Google 1. oldala a "teljesítmény analizátor" és a "precíziós teljesítmény analizátor" kulcsszavakra

Ácsépítő: Google 1. oldala az "ácsmunka", "ácsmunka Budapest" és "ács Vác" kulcsszavakra

Skygate Transport: Google 1. oldala a "nemzetközi szállítmányozás" és "légi szállítmányozás" kulcsszavakra

Bakóüveg: Google 1. oldala a "tükör készítés", "üvegkorlát Budapest" kulcsszavakra

Hídvégi Hús Kft.: Google 1. oldala a "Hús nagykereskedelem" és "malachús" kulcsszavakra

Lamivill Bt.: Google 1. oldala a "mikrokapcsoló", "ipari mikrokapcsoló" és "végálláskapcsoló" kulcsszavakra

Sallaiontode.hu: Google 1. oldala a "precíziós öntöde", "acél öntöde" kulcsszavakra

Villanymento.hu: Google 1. oldal 1. hely a "non-stop villanyszerelés", "villanyszerelés hibaelhárítás", 1. oldal az "sos villanyszerelés" kulcsszavakra

Autokopf.hu: Google 1. oldal a "hengerfej felújítás Budapest", 1. oldal a "hengerfej javítás Budapest" kulcsszavakra

Franko-koltoztet.hu: Google 1. oldala a "Nemzetközi költöztetés" kulcsszóra

Provill.hu: Google 1. oldal az "ipari szenzor" kulcsszóra

Monacoszalon.hu: Google 1. oldal a "menyasszonyi ruha kölcsönzés" kulcsszóra

Szivosteam.hu: Google 1. oldala az "Építőipari Duális szakképzés" kulcsszóra

WebCafe Media Group Zrt.

Weboldal készítés, honlap készítés, webshop készítés 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125

FEL