Hogyan zajlik a munka a fejlesztő céggel?

2017-02-20 08:45:38 / Téma: weboldal készítés
Ha pontosan tudod, hogy mi a célod a weboldaladdal, akkor készen állsz a találkozásra a fejlesztő céggel. A legfontosabb, hogy a honlapod elkészítéséhez szükséges forrásanyagokat összeállítsd, és ezt  időben a fejlesztők kezébe add.  

Webfejlesztés munka

A belső tartalom és a koncepció teljes vagy részleges hiánya az első számú oka a projektek csúszásának. A következő lépés, hogy saját cégedben az embereket előre felkészítsd mindenre. Tudják, hogy mennyi idejük van az elkészült munkák tesztelésére és a visszajelzésekre. 

Ideális esetben egyetlen ember kommunikáljon és írja később a visszajelzéseket lehetőleg lényegre törő e-mailekben, ami felgyorsítja és le is egyszerűsíti a weboldal készítés folyamatát, illetve az emberek is tudni fogják, hogy milyen és mennyi elvégzendő munkájuk van még. A project manager felvázolja az összes olyan területet, ahová tartalmat kell írni a készülő, új weboldaladra és ezután javasol egy ütemtervet. Amennyiben ezt betartod, és mindent időben leadsz, akkor sikerülni fog határidőn
belül elkészíteni a honlapod.

A weboldal készítés legvégén teszteld az eszközöket, ellenőriz le mindent, hogy minden működik-e.

1.Tartalomkezelő rendszereink

Nálunk leginkább saját készítésű rendszerben zajlik a weboldal készítés. Az egyedi honlap legnagyobb előnye, hogy könnyen használható. A saját rendszerünk használatával több opció, modul közül válogathatunk és a weblapjaidat teljesen személyre tudjuk szabni. Ennek az az előnye, hogy a rendszerrel együtt megkapjuk a honlapunkat létrehozó csapat szakmai tudását.

2. Funkciók melyeket érdemes beépíttetned a honlapodba

Lehetőleg minden olyan funkciót építtess be, ami javíthatja a felhasználói élményt, és megéri számodra. A reszponzív design – ugyan kicsivel drágább – mindenképpen megéri a befektetést. Ma már alapvető,hogy egy weboldalt minden eszközre optimalizáljunk. 

A közösségi oldalakkal való összekötés is ma már evidens a honlap készítés során. A weboldaladról mutassanak linkek a közösségi oldalaidra. Ezekkel az oldalakkal még nagyobb elkötelezettséget tudsz kiváltani ügyfeleidből.

A Facebook, Google+, Pinterest, Instagram, Twitter, stb. oldalaidról automatikusan meoszthatod állapotfrissítéseidet, híreidet, termékeidet, bármit. A blog egy másik nagyon hasznos funkció. Friss, minőségi tartalom írásával elősegítheted, hogy a keresőkben minél előrébb kerülön weblapod. 

A folyamatos, jó minőségű tartalomszolgáltatás sokkal elkötelezettebbé teszi az ügyfeleidet!


3. Milyen felületeken fog a legtökéletesebben megjelenni a honlapod?

A következő böngészőkön teszteljük élesítés előtt weboldaladat: Mac-en és PC-n: IE, Firefox, Chrome, illetve iOS és Android telefonok legújabb verzióján és a megrendelő igényeinek megfelelően más böngészőkön és eszközökön is tesztelni kell. Készen is van a honlapod, csak még nem került ki a webre.
 
  • Weboldalkészítés
WebCafe Media Group Zrt.

Weboldal készítés, honlap készítés, webshop készítés 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125

FEL