Minőségi marketing, avagy: hogyan tűnj ki Adwords hirdetéseddel?

2017-01-17 09:57:40 / Téma: Adwords , online marketing

Mitől lesz a hirdetésed minőségi?

Ezekre mindenképpen figyelj oda:

1. Nem rakjuk tele az Internetet reklámmal, lehetőleg csak olyan helyen jelenjen meg ahol érdekelheti is az embereket!

2. Reklámod releváns üzenetet hordozzon, semmiképpen se legyen erőszakos, idegesítő. Ha valaki rákattintott a hirdetésedre továbbra is a témával kapcsolatos információkat kell találnia.

3. Akkor lesz minőségi a hirdetésed, ha az emberek úgy érzik, hogy nekik szóló üzeneteket közvetítesz. Például: Utazz velünk Máltára! Ha valaki Máltára szeretne utazni, a Google-ban rákeres erre a kifejezésre: "Málta utazás". Logikusan az a hirdetés fogja a leginkább megfogni, amelyik elsőre már utal arra, hogy Máltával kapcsolatos információkat és utazási ajánlatokat fog találni az oldalon.

Nagy hiba, ha a szövegben Málta meg sincs említve. A látogató arra számít, hogy ha rákattint a linkre, rögtön Máltával kapcsolatos információkat fog kapni. Ha itt még külön keresgélnie kell, lehet inkább odébb ál. Elképesztően nagy különbség lehet egy profin összeállított hirdetési megjelenés és egy rendetlenül összecsapott eredményessége között.

Minőségi hirdetés

Hogyan állj neki a minőségi hirdetéseid elkészítéséhez?

Az első, hogy gondold át, mit szeretnél elérni a hirdetéseiddel, mi az, amit el szeretnél adni, kiknek szánod. Különítsd el a céljaidat, szolgáltatásokat, termékeket. Mindegyikhez gyűjtsél kulcsszavakat és írj külön Adwords hirdetésszöveget. Minél részletesebb, annál célzottabbak lesznek hirdetéseid. Nézd meg, hogy milyenek a többi hirdetések és írj mindegyiknél ötletesebbet, semmiképpen se ugyan olyat.

Ellenőrizd, hogy oldaladon legyen megfelelően célzott üzenettel rendelkező tartalom. Ez az egyik legfontosabb dolog. Ne válassz ki túl sok kulcsszót, mert a látogató nem fog keresgélni a főoldaladon. Senkinek nincs ideje rá, és ha hamar nem találja meg amit keres, el fog menni az oldaladról. Ne úgy hirdess, mint az átlag AdWords hirdetők. Legyél sikeresebb és nyereségesebb. Keresőoptimalizálás kedvező árakon hogy te weboldalad is a Google első oldalán legyen.
  • Weboldalkészítés
WebCafe Media Group Zrt.

Weboldal készítés, honlap készítés, webshop készítés 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125

FEL