Keresőoptimalizálási hibák – mi nem követjük el ezeket | 1. rész

2017-08-04 17:25:24 / Téma: keresőmarketing , keresőoptimalizálás

keresőoptimalizálás

Az online marketing világ régóta harsogja a keresőoptimalizálás Budapesten is ugyan olyan fontos mind az ország más pontjain, és mára már igencsak terjedelmes az egymásnak időnként ellentmondó hasznos jó tanácsok sora. Rengeteg ténylegesen jól alkalmazható információ elérhető az interneten ingyen, bárki számára – ennek ellenére a mai napig sok alapvető hibával lehet találkozni, és nem is csupán elvétve, hanem tömegesen. Akár a tudás hiányából, akár figyelmetlenségből erednek is ezek, szerencsére csak másoknál találkozhat velük – mi a munkánk során nem követjük el ezeket. És hogy mik a leggyakoribb hibák? Íme:
 

  1. Betöltési sebesség. Ma már általános, hogy az emberek mobilról használják az internetet, és a mobilnet szempontjából nem mellékes az oldal betöltési sebessége. Ha nem elég gyors, nem mobilbarát az oldal, gyakran betöltés előtt elkattintanak – visszalépnek – a felhasználók. A Google ezt a visszafordulást negatívumként értékeli.
 
  1. Frissítési gyakoriság. Ha az oldalon nem jelenik meg kellő gyakorisággal új tartalom, akkor az elavul, így már nem lesz releváns a felhasználók számára, és a Google nem is akarja majd felkínálni a találatok közt.
 
 
  1. Elavult technológia. Az oldalon használt elavult technológiai elemek miatt a Google veszélyesnek minősítheti, és akár feketelistára is helyezheti az oldalt. Innen azután nagyon komoly keresőoptimalizálási stratégia kell ahhoz, hogy az oldal visszakerüljön a találati lista élmezőnyébe!
 
  1. Belső hivatkozások hiánya. Ha az oldalon belül nem tud a felhasználó tovább kattintani más, a témához kapcsolódó cikkekre, az büntetést ugyan nem von maga után, csupán veszni hagyja a felhasználói élmény javításának, és ezzel együtt az oldal előbbre sorolásának lehetőségét. Keresőoptimalizálás Budapest területén kedvező árakon.


  • Weboldalkészítés
WebCafe Media Group Zrt.

Weboldal készítés, honlap készítés, webshop készítés 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125

FEL