Mit csinál egy keresőmarketing ügynökség?

2017-02-06 08:39:45 / Téma: keresőmarketing , keresőoptimalizálás , online marketing
A keresőmarketing ügynökségek gombamód szaporodtak el az elmúlt években, köszönhetően az internet hihetetlen mértékű térhódításának.

Keresőmarketing ügynökség

3 dolog, amiben segíthet egy keresőmarketing ügynökség

1.Keresőoptimalizál

Egy weboldal keresőoptimalizálása azért szükséges, mert ennek hiányában az érdeklődők nem igazán fognak rátalálni a Google-ben a termékre/szolgáltatásra, márpedig ez igen fontos. Ebben is segíthet egy keresőmarketing ügynökség. Előnye, hogy ez esetben releváns érdeklődők érkezhetnek a weboldalunkra konkrét kiadás nélkül.

2.Keresőhirdetéseket ad fel

A keresőmarketing ügynökség PPC (kattintás alapon fizetett) kampányokat is alkothat például a Google AdWordsben és/vagy a Facebookon, ahol rengeteg embert lehet elérni a termék/szolgáltatás hirdetésével. A keresőmarketing ügynökség ez esetben legtöbbször az összes részfeladatot vállalja: stratégiaalkotás, szövegírás, hirdetésfeladás, teljes kampány felügyelet, havi elemzések az elért eredményekről. Kifejezetten hasznos, hogyha a keresőmarketing ügynökségnél ezeket a tevékenységeket olyan munkatársak végzik, akik a Google szigorú vizsgáztatási rendszerét sikeresen teljesítették.

3.Weboldalt készít, frissít

Igény szerint a meglévő weboldal teljes átvizsgálását elvégezik technikai és webergonómiai szempontból, s ha kell, akkor módosítják is a fejlesztő, programozó és grafikus csapat segítségével. Szükséges esetén akár új weblap létrehozásában is segédkezhetnek.

Miért döntsünk egy keresőmarketing ügynökség mellett?

Ha a keresőoptimalizálás Budapesten történik, és a cég is Budapesten található, akkor hatékonyan tud együttműködni a vállalkozással és sikerül eredményes munkát végezniük, akkor a vállalkozás bevételei, látogatószámai és konverziói növekedni fognak. További előnye annak, ha megbízunk egy keresőmarketing ügynökséget, hogy rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg, a pénzről nem is beszélve. Érdemes havi konzultációt rendelni a keresőmarketing ügynökségtől, amikor is lehetőség nyílik átbeszélni az elért eredményeket és a következő havi célokat is.
 
  • Weboldalkészítés
WebCafe Media Group Zrt.

Weboldal készítés, honlap készítés, webshop készítés 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125

FEL