Hasznos tippek, ha úgy érzi, új honlapra van szüksége 3. rész

2017-01-28 14:58:05 / Téma: weboldal készítés , weboldal tippek
Weboldalkészítés

Írjunk eredeti tartalmat, mert különben a Google lepontoz bennünket!

Minden esetben nagyon fontos, hogy a megrendelőnek kell a saját tartalmait generálnia, tehát a cég címét, a szövegeket, leírásokat a weboldalkészítő cég nem tudja megtenni helyettük. Egy webfejlesztő cég ugyanis nem ért az ügyfél saját piacához, termékeihez, tehát a szöveg akkor lesz hiteles, ha azt az ügyfél készíti el, törekedve eközben az egyediségre is.

Sajnos sokszor találkozunk azzal is, hogy valaki ellop valamilyen szöveget a konkurenciától, de túl a jogi aggályokon, a tartalomduplikáció miatt ez például akár a Google keresési indexből való esetleges teljes kizárást is eredményezheti.

Természetesen nem várható el minden megbízótól, hogy magas színvonalon képes legyen szavakba önteni mondanivalóját, ezért a webfejlesztőcégek általában rendelkeznek olyan kollégákkal, akik részletes (ügyféltől kapott) információátadás után megírják ezeket a szövegeket. A szövegírók minden esetben figyelembe veszik a keresőoptimalizálás szempontjait is a tartalmak elkészítésekor.

Hogyan válasszunk magunknak webfejlesztőt?

Nagyon sok múlik a megfelelő webfejlesztő cég kiválasztásán, ezért nagyon fontos ellenőrizni az adott cég szakmai megalapozottságát. Ezt leginkább az elégedett ügyfélkörön lehet lemérni, vagyis olyan céget ajánlott keresni, amely komoly referenciákat és elégedett ügyfeleket tud felmutatni.

Ezért okvetlenül érdemes átnézni a szolgáltató által korábban elkészített weblapok minőségét és az ügyfeleik véleményét is elolvasni, illetve javasolt a különböző fórumokon is utánaolvasni a cégnek.

Nagyon ajánljuk ezenkívül a cég személyes felkeresését is, vagyis nézzünk szét, beszéljünk az értékesítővel, programozóval, már csak azért is, hogy kialakulhasson egy személyes kapcsolat. A honlap elkészítésével, marketingjével kapcsolatban felmerülő aggályok, kérdések tisztázására is tökéletes alkalom egy ilyen találkozó.


  • Weboldalkészítés
WebCafe Media Group Zrt.

Weboldal készítés, honlap készítés, webshop készítés 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125

FEL