Használnál videókat weboldaladon, csak nem tudod, hogyan indulj neki?

2017-04-06 08:18:59 / Téma: online marketing
A Steamfeed összeszedett néhány megoldást.

Te is használnál videókat?

ESEMÉNYEKRŐL KÉSZÜLT VIDEÓK

Egy élő közvetítés elsősorban azoknak szólhat, akik nem tudnak ott lenni személyesen egy eseményen. Egy ilyen közvetítés tartalmazhatja a teljes eseményt, vagy annak csak egy jelenetét. Ami fontos, hogy a közönségedet előre tájékoztasd arról, hogy live streamingre kerül sor, így nem maradnak le róla. Ha meghívnak egy iparági eseményre, az arról készült videót ugyancsak közzéteheted a közönséged számára, akár a Facebookon, akár más közösségi média oldalakon keresztül.

EGY ÚJ TERMÉK BEVEZETÉSE

Ma már mindenféle méretű cég használ online videókat, amikor elindít egy új terméket vagy szolgáltatást. Egy ilyen videóval bemutatható az adott termék, azonban néhány cég itt nem áll meg, még azt is közzéteszik, hogy miként érdemes használni az adott terméket. Egy-egy ilyen termékbevezetés egyébként arra is lehetőséget nyújt, hogy árengedményt adj az ügyfeleknek egy meghatározott időre.

HÍREK MEGOSZTÁSA

Nem csak szöveges formában lehet tájékoztatni arról az embereket, hogy mi történik a céggel vagy mi a helyzet egyes termékekkel, szolgáltatásokkal, hanem videón is. Keress különféle kreatív megoldásokat, hogy lenyűgözd a közönségedet. Adhatsz nekik hasznos tippeket is, így többször visszatérnek, ami persze azt is jelenti, hogy több esélyed lesz az eladásra. A legfontosabb azonban, hogy értéket adj számukra és legyél következetes.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Egy jó megoldás, ha a felhasználói kérdésekre videón adsz válaszokat. A Facebook Live egy interaktív megoldás a kérdések megválaszolására. Akár azokra, amelyek a weboldaladon felmerültek, akár pedig azokra, melyek egy ilyen esemény során bukkannak fel. De Te is feltehetsz kérdéseket a közönségednek, csak ne felejtsd el lejegyezni a válaszaikat. Ezeket az információkat ugyanis felhasználhatod a terméked fejlesztésére.

HIRDETÉSI ESZKÖZ

A videós hirdetés ma már megszokott dolog. Évekkel ezelőtt az egyetlen csatornát ezek bemutatására a tévé jelentette, mára azonban az elsődleges felület az internet lett. Most már a cégek közvetlenül az érdeklődők mobilján jelenítik meg a videó hirdetéseket. Erre az egyik példa a YouTube hirdetés, mely még mindig relevánsnak számít. Annak érdekében, hogy elérd az elvárt eredményeket, rövid, de jó minőségű videókat készíts. Nem kell ehhez ma már kamera sem, hiszen sok mobiltelefon elfogadható minőségű videók készítésére képes
 
  • Weboldalkészítés
WebCafe Media Group Zrt.

Weboldal készítés, honlap készítés, webshop készítés 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125

FEL