A megfelelő weboldal fejlesztő cég kiválasztása

2017-01-18 07:20:17 / Téma: weboldal készítés
Weboldal fejlesztő cég

Először is a weboldal fejlesztő cég honlapját nézd meg. Nemcsak azért, hogy megállapítsd, az mennyire meggyőzőre sikerült, hanem azért, mert tartalmazza a legtöbb fontos dolgot a cégről. De pontosan mit?

1.Referencialista

Egyrészt a cég által készített weboldalak listáját, mivel ez remekül bemutatja, hogy mennyi munkája volt a fejlesztőnek, és azok milyen minőségűek. Illetve arra is érdemes egy pillantást vetni, hogy milyen széles a szolgáltatások listája, hogy ha másra is szükséged lenne, akkor meg tudják-e oldani.

2. Vélemények

Arra is érdemes figyelni, hogy mit mondanak a cégről az ügyfelek. Különösen, ha részletesen leírják, hogy mit is gondolnak a cégről és az elvégzett munkáról.

3. A cég múltja

Fontos megismerkedni a cég történetével. Egy régóta működő, megbízható cég, jelentős ügyfélkörrel és referenciákkal biztosabb választás lesz, mint egy kezdő

4. Munka folyamata

Ezen túl érdemes tudni, hogy miként működik a cég.  Ha nem látod, hogy lenne a cégben jól bejáratott munkafolyamat a megfelelő módszerek használatával, akkor nem biztos, hogy azt a céget kellene választanod. Egy jó weboldal fejlesztőt nem könnyű találni, de ha az áron kívül figyelsz az apróságokra is, sokkal nagyobb eséllyel jutsz el a megfelelő eredményig.
  • Weboldalkészítés
WebCafe Media Group Zrt.

Weboldal készítés, honlap készítés, webshop készítés 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125

FEL