5 dolog, amit át kell gondolnod a weboldal elkészítése előtt

2017-01-23 10:01:44 / Téma: weboldal készítés , weboldal tippek
5 ötlet weboldal készítés előtt

Arra feltétlen szükséged van, hogy legyen egy világos képed a cégedről, amit aztán vázolhatsz a fejlesztőknek is. Ez azért fontos, mert más honlapot kell tervezni különböző témájú cégeknek.

Az határoz meg mindent, hogy milyen a cég: a képeket, a betűtípusokat, a szövegeket, stb. A webdesignernek pedig el kell mondanod a szükséges információkat. Teljes képet nyújts számára, meg tudd határozni, hogy mi az, ami megkülönböztet a versenytársaktól, mivel ezt tudja a fejlesztő cég digitális formába önteni.

1. Mi a célod?

Írd meg a küldetésnyilatkozatod, ha még nem tetted meg, és ha kész, át is küldheted a webdesignernek. Ennek nem kell megjelennie a honlapodon, viszont segít a tervezésben.

2. Korábbi ügyfeleid véleményei

Szedj össze minden pozitív véleményt és ezt is tedd bele egy dokumentumba. Ezek az értékelések mutatják meg a céged értékét és felkerülnek a weboldaladra is.

3.  Milyen honlapot tervezel a céged számára?

Készíts egy listát azokról a weblapokról, amelyek tetszenek neked és azt is írd le, hogy miért (akár betűtípus, színek, könnyű használat miatt). A listát add oda a webdesignernek így látni fogja, hogy vizuálisan mi az, ami tetszik, milyen weboldalt szeretnél.

4. Kik a konkurenciák?

Kikkel versenyez a céged? Sorold fel őket egy listában. Ennek segítségével könnyebb beazonosítani azt az üzleti szakaszt, amelyben aktív vagy.

5. Mit kínálsz a weblapodon?

Nézd meg, hogy a többi hasonló cég mit kínál, hogyan tudod ezt egyedi módon, egy kis változtatással vagy jobb minőségben nyújtani az ügyfeleknek. De erre később is visszatérhetsz még.
  • Weboldalkészítés
WebCafe Media Group Zrt.

Weboldal készítés, honlap készítés, webshop készítés 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125

FEL