5 dolog, amit át kell gondolnod a weboldal elkészítése előtt

2017-01-23 10:01:44 / Téma: weboldal készítés , weboldal tippek
5 ötlet weboldal készítés előtt

Arra feltétlen szükséged van, hogy legyen egy világos képed a cégedről, amit aztán vázolhatsz a fejlesztőknek is. Ez azért fontos, mert más honlapot kell tervezni különböző témájú cégeknek.

Az határoz meg mindent, hogy milyen a cég: a képeket, a betűtípusokat, a szövegeket, stb. A webdesignernek pedig el kell mondanod a szükséges információkat. Teljes képet nyújts számára, meg tudd határozni, hogy mi az, ami megkülönböztet a versenytársaktól, mivel ezt tudja a fejlesztő cég digitális formába önteni.

1. Mi a célod?

Írd meg a küldetésnyilatkozatod, ha még nem tetted meg, és ha kész, át is küldheted a webdesignernek. Ennek nem kell megjelennie a honlapodon, viszont segít a tervezésben.

2. Korábbi ügyfeleid véleményei

Szedj össze minden pozitív véleményt és ezt is tedd bele egy dokumentumba. Ezek az értékelések mutatják meg a céged értékét és felkerülnek a weboldaladra is.

3.  Milyen honlapot tervezel a céged számára?

Készíts egy listát azokról a weblapokról, amelyek tetszenek neked és azt is írd le, hogy miért (akár betűtípus, színek, könnyű használat miatt). A listát add oda a webdesignernek így látni fogja, hogy vizuálisan mi az, ami tetszik, milyen weboldalt szeretnél.

4. Kik a konkurenciák?

Kikkel versenyez a céged? Sorold fel őket egy listában. Ennek segítségével könnyebb beazonosítani azt az üzleti szakaszt, amelyben aktív vagy.

5. Mit kínálsz a weblapodon?

Nézd meg, hogy a többi hasonló cég mit kínál, hogyan tudod ezt egyedi módon, egy kis változtatással vagy jobb minőségben nyújtani az ügyfeleknek. De erre később is visszatérhetsz még.
WebCafe Media Group Zrt.

Weboldal készítés, honlap készítés, webshop készítés 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125

FEL